overall

jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera.... haft annat att göra i veckan...eller kanske inte. bara inte blivit av.

hos johanna nu. ligger i soffan under täcket och kollar på vänner. typ. lite halvt. kravall igår. SKITKUL!! skuttade runt i en gul overall och var inte nykter.. funderar på att sno den och ha den på lucky nästa helg... tyvärr finns det ingen bild på det... hade ju varit kul att ha kanske... men men.
får se om det blir utgång ikväll. fram tills typ 6-7 tänker jag iaf inte göra nåt.... bara ligga här och lata mig.

trots glest mellan uppdateringarna så blir det nog inge mer just nu.. för seg för det. kanske ska blunda en stund..



adjö

nu är jag vaken

mmm... eller ja. har varit vaken till och från sen halv åtta imorse. men nu har jag tagit mig upp och ska äta frukost. mums med gröt!! kanske borde fixat lunch med en gång... orka....

har egentligen inget vettigt att säga...

melodifestival med sara ikväll. myspys. tyckte vi skulle dricka upp min flaska glögg som är kvar men det tyckte inte sara... äckligt sa hon om jag inte missminner mig.. jaja.


det handlar inte om att ligga runt..... mer om att få bekräftelse från annat håll.... det betyder mycket att du säger att du är okej med det. även om jag såklart förstår att du egentligen inte vill det. tack.



hjärtat och älskling... det är tydligen jag...



nu blir det entourage. sen promenad.

tid.


överallt

in och ut och hit och dit och upp och ner.....

så känns det just nu.

jag var rädd för det här men jag trodde ärligt inte att vi skulle komma hit. jag trodde inte du kände så.
det som finns kvar har jag bäddat in ordentligt. det ligger i tryggt förvar. jag tänkte låta det vara så tills det försvann av sig själv. men när du sa det du sa så var det som att du hittade på den där lilla lådan och knackade på.... den öppnas inte men helt plötsligt är jag fullt medveten om den.
jag vet inte om jag nånsin kommer att plocka fram det igen. vet inte om jag kan det. om jag vill. summan måste bli 200 innan jag ens ger det en tanke.
jag måste vara ensam nu. jag måste få utrymme. på egna ben. du också. allt måste få ta tid.

du är du. även om jag inte är helt säker på att jag vet vem det är just nu. men nånstans är det du. och jag tänker vara din kompis. klarar inte att se dig så.

men jag vet inte vad som händer. inga löften.


den där krypande

känslan...... trycket över bröstet, svårare att andas, myror i hela kroppen.... det där som kallas ångest. den kom inte. fick höra att J eventuellt (troligtvis) gått hem med nån (leksands just nu största white-trash) i onsdags men känslan kom inte. vill som sagt inte ha honom men har föreberett mig på att må dåligt när jag skulle få höra nåt sånt. men det kom inte. kanske lite mer om jag skulle se honom med nån dock.... men det känns bra. kanske inte behöver gå och vänta på att allt ska rasa över mig. kanske faktiskt vet precis vad jag känner... sen underlättar det kanske att han väljer just de personer han gör... ingen jag avundas liksom.
fast det som underlättar mest är ju att veta vad jag själv gjort..... hihi. annars hade det nog varit tyngre..

lånade en bok om numerologi av mamma som jag började läsa igår... helt sanslöst. räknade ut mina egna primärtal och det stämmer så sjukt bra...... talet för livsväg är det viktigaste.... jag är en sexa. men jag läste om allihopa...  Ettor är initiativrika, självständiga och hårt arbetande men de har vad författaren kallar en "inre översittare" som kritiserar oupphörligt..... Efter bara ett par meningar om ettor så kom jag att tänka på en vän och räknade ut hennes livsvägstal och visst är hon en etta..... Du vet att det är du A...... när jag har läst hela boken ska jag kolla om inte du kan låna den också....
Skitbra hittills... man ska inte ta såna här saker alltför allvarligt tycker jag men det är något att ha i bakhuvudet.... har redan fått några bra infallsvinklar i mina bryderier om vad jag ska göra av mig själv....

på tal om det så håller utlandsplanerna i sig... men det har ju bara gått två dagar. får se imorgon... haha

lugn kväll igår... inget svar dock. lite ovanligt.. men om det är en vink så fattar jag. låg kvar i sängen i två timmar i morse och lyssnade på musik. riktig myslördag. fast det hade varit bättre med sällskap.. men men.


chaufför åt boysen på jobbet ikväll. Jonas, Mats, Joel och Micke ska bowla i rättvik.... och jag kör ju gärna bil. de sa att jag kunde vara med men vi får se. kanske cruisar medan de bowlar... haha... får se hur jag gör.
troligtvis utgång efter det sen.. med sara och hennes klasskompisar. är inte helt peppad men jag hamnar nog där ändå.

nej... mer numerologi nu.


heppåer!

tidsoptimist

jo..... vadå. det tar väl inte mer än typ 8 minuter att åka från sågmyra till leksandsbröd...?!?! haha.. den som är snabb i knoppen har redan kopplat att jag missade min massagetid. fan. hade behövt den.. tror jag fick en nerv i kläm när jag ramlade på flippen i långa i helgen.
sen pajade jag knät på träningen idag också. lyckat.  när jag hoppade enkel flip. måste vridit till på nå vis. ont på samma ställe som efter stålmannen flygningen för nån vecka sen... kul om ledbandet ska fucka hela livet..... haha. dramaqueen... vänta och se kanske..

eventuella utlandsplaner helt plötsligt... får se om det det håller i sig i mer än tre dagar. mina idéer brukar ju hålla ungefär så länge.... eller plugg kanske... samma där... får se hur länge det håller i sig... jaja.

hittade jeans förresten. ett par levi's... jihooo! det var längesen. och några linnen... men jag fick hjälp av maria... när jag kom dit frågade jag efter J men han var tydligen magsjuk...? inget som märktes imorse... tyckte han kunde hört av sig att han inte skulle varit där.... jag sa ju både igår och i förrgår att jag skulle dit idag och lovade att hjälpa.... hade ju varit väldigt lyckat om det bara varit L som jobbade... (hon var inte där alls) då hade jag nog bara vänt och åkt hem igen... kul situation...

och det blev som jag trodde... inga smurfar men chokladen är slut... haha. mums!

om två veckor är jag hos johanna!!! hurra!!

jobb imorgon. upplärning igen.. ergo: sova nu!!!


godnatt

bästa dagen

ja, är det inte idag..? bästa dagen på hela året... helt underbar va. eller inte. har egentligen inte firat alla hjärtans dag så speciellt förut heller men det känns ju ändå lite surt idag.... vill ha nån att krama. 
jaja. choklad av pappa. blir väl att trycka i sig alltihop framför tv:n. kanske kan hitta på mitt band med smurfarna... bra sätt att spendera alla hjärtans dag, choklad och tecknade smurfar... haha. jag tror jag har nå fel!! men jag är glad ändå.. eller kanske just därför.

hämtade bilen imorse. såg bra ut. 5000:- fattigare.... får väl tillbaka 2500:- från försäkringsbolaget hoppas jag. jaja.


har ägnat morgonen åt att fylla på iTunes. massor med GB musik har jag ju. skulle på allvar sluta andas om jag inte hade musik. hittade några nya guldkorn. bränna en skiva nu kanske. ska åka till sågmyra och prova jeans snart. får se om jag hittar nåt... har pappas bil. måste ju ha bilmusik då ju.... vill ha bil också. kul kul att köra men det blir ju inte så mycket sånt nu. passar på att njuta när det blir av.

mycket tankar nu igen... om vad man ska göra av sig själv. röra på sig? stanna kvar? skridskor? försöker att inte tänka för mycket. intalar mig att jag iaf blir kvar säsongen ut så det är ingen panik.....för jag återkommer till ett ord typ hela tiden när jag försöker komma fram till nåt...... fuck.
men men. det löser väl sig, som allt annat.


dusch nu. sen jeans. sen massage. höll nästan på att glömma den ju... illa.

hej hej

punka

har fått punka på cykeln. märkte det när jag skulle hem från ishallen igår...  trodde det bara var en pysis så jag fick pappa att komma förbi med en cykelpump. men icke då... hann 10 meter innan däcket var tomt igen.... som tur var skulle pappa åka till västerås imorse så jag fick lift med honom....i sista sekunden. han var vid statiol när jag ringde...
ingen vidare tur när vi skulle byta slang nu på kvällen....bara pyste i det nya också... fuck. så pappa skjutsar mig imorgon med... lite sent att börja ringa vid 22.
får se var jag ska vara imorgon. skulle ju varit på upplärning idag med men lill-per var sjuk så det blev bageri istället.... lyssna på musik hela dagen typ... jihooo!!!! men som sagt. får se om han kommer imorgon.

bilen blir tydligen fin också. inne på lackering nu. ska hämta den på torsdag. sen kommer förhoppningsvis de nya sommardäcken som J ska skaffa nästa vecka. men vi får väl se hur fort det går att sälja. inge kul om den blir kvar hela sommaren typ... vill bara ha det gjort. hoppas att det inte luktar rök i bilen. J har ju lagt sig till men den fina ovanan... svårare att sälja en bil som luktar rök.. onödigt. jaja. återstår att se.

mysdag med lillasyster idag. köpte tyg till hennes skridskopåsar och fikade. sen åkte vi till lotta och pratade om showen... blir nog toppen. lite ändringar i rollistan mot vad som sagts tidigare men det blir nog bra. lite putt är jag men jag ska nog göra det bra vilket som. hoppas bara att vi lyckas få med några hockeykillar. skulle bli mycket bättre då.


ett avsnitt one tree hill nu kanske och sen sussa....

jag är bra

för att summera helgen på kortast möjliga vis så blir det nog just så... jag är bra.
korta igår var väl så där. satte mig på flippen, bara dubbel-enkel i kombinationen och lite små trassel... ungefär vad jag kunde kräva av mig själv. kändes verkligen att jag saknar tävlingsrutin. åkte verkligen PÅ isen, inte MED den.
bättre idag. kom ner lite i knä och fick lite bättre känsla. satte mig dock på flippen igen. bara enkel lutz. bara dubbel-enkel kombinationer. men men.. den enda egentliga missen var sista piruetten..
helt godkänd prestation. knep till och med en pallplats ju. fyra efter korta igår och total trea... måste bara få tag i resultatet... kul och se om jag fick level 2 på stegen idag också.... jaja.

träffa malin och sara igår. melodifestival och sen lucky.... nykter och folktomt, och ändå hade jag kul. mysko. gårdagens katastrof var ju i alla fall Christer Sjögren.... KATASTROF!!!! men vad vet man... om han vinner alltihop så har vi ju världens fjäsklåt till eurovision.... om än bedrövlig.


usch för att jobba imorgon. upplärning på packen. men men. $ $ $

skulle behöva köpa jeans i veckan också.... får se hur det blir.


hej hej.

knasboll

jo... jag är nog lite av en knasfia...
tävling imorgon. vad har jag gett mig in på egentligen? jaja. gick hyfsat på träningen idag. måste bara hålla huvudet kallt. på tal om huvud... måste lyckas sätta upp håret på nå bra vis.. min lilla råttsvans. som förresten är nästintill bimboblond numera. var hos åsa och färgade och klippte igår. men det funkar faktiskt så ljust, lite överraskad är jag.

långt mellan inläggen... haft ont om tid den här veckan.. nattskift och träning och allt. inga fler kramar dock..

trött börjar jag bli också. kanske ska pallra mig i säng. sova ordentligt. lite sovmorgon imorgon i alla fall. ska vara i ishallen vid elva och kolla på andreas. få se om jag går hem och äter sen eller om jag blir kvar i arenan.


wish me luck!!

skrattar

bara skrattar och skrattar... hahaha


kom ju igår fram till att telepati inte funkar så värst bra... tacka vet jag gammal hederlig handlingskraft. vill man få nåt gjort så är det bara att göra... inte sitta och vänta... haha.

får se om jag kanske introducerar en ny bokstav snart... inte riktigt än.


haha

lyckostar

ja, det verkar som att vissa kan skatta sig lyckliga. de verkar ju ha ett liv. inte uppdaterar de sina bloggar i alla fall. tänk lite på mig. jag sitter hemma och är sjuk ju. jag behöver nåt att läsa!!

å inte fick jag kramas nåt heller. inte för att jag jobba speciellt hårt för det heller. eller snarare inte alls. eller ja. nu vet vi att telepati inte fungerar i alla fall...!
å andra sidan så hade jag fått om jag ville. men jag vill inte med dig. har sagt det förut och igår sa jag det igen. och när jag säger att du för min del får vara med nån annan så undrar du om jag har dåligt samvete för nåt jag har gjort...!? knappast. jag får vara med vem jag vill utan att behöva ha dåligt samvete. jag väntade i alla fall tills det var slut i så fall... dessutom sa du för flera månader sedan att det var okej för dig om jag skulle var med nån annan. "jag har kommit så långt" vill jag minnas att du sa.



lite tankspridd idag tror jag. 4 timmar sen jag börjad skriva. har hunnit med allt möjligt ovettigt däremellan....

verkar som att jag kanske får kramas i alla fall..... haha

frusna män

undrar om man ska ta sitt pick och pack och satsa på en av de frusna männen från norr som kanal 5 har letat på... haha. eller inte.

fortfarande sjuk. sörplar så mycket kan jang jag får. hoppar träningen imorgon bitti. bara skridskoskolan. får rysningar ibland, annars sitter det mest i halsen. ingen ork riktigt heller.

upptäckte precis att jag missat både harry potter på 1:an och göta kanal2 :kanalkampen på 4:an. hmmm... typiskt...
minority report nu. gillar inte tom cruise. helgalen ju. jaja.


ooooo så segt det är. vill kramas. blir nog inget av det dock... suck.. fy för att vara sjuk.


något som piggar upp lite kan ju vara kavlis reklam för räkost... kan inte låta bli att dra på smilbanden när ungen börjar dansa... haha.


tack och adjö för nu...

vågrätt läge

mmm... har legat typ hela dagen. sov till elva och förflyttade mig då till soffan. har hunnit med tre avsnitt av Knights of prosperity (de tre sista), två avsnitt Whose line is it anyway?, en tupplur och ett avsnitt Gilmore Girls. funderar på om det är dags att stoppa nåt i magen. är egentligen inte hungrig men jag borde väl kanske.
eller sova lite till kanske....

vill hjälpa

vill så gärna hjälpa dig. men jag vet att det inte finns nåt jag kan göra. jag finns i alla fall här.


sjuk har jag blivit också. men jag hinner förhoppningsvis slå bort det tills nästa helg. vill inte ha repris på förra året ju. har bunkrat juice, proviva m m. nattskiftet imorgon bara. lite jobbigt men jag har tänkt sova större delen av dagen. eller åtminstone ligga på soffan och kolla på serier. och sen samma sak på lördag.

två ispass idag trots en kråka i näsan. gick rätt bra. slapp åka långa på kvällen. hoppen funkade i alla fall. måste bara få huvudet att hänga med när jag åker program. gillar verkligen mina program. skitsamma om hoppen inte funkar riktigt, nästan i alla fall.


finns säkert nåt mer att skriva men jag orkar inte riktigt... fryser och är trött... alvedonen börjar väl släppa. ska gå och lägga mig nu tror jag. alldeles för sent egentligen... men men. bättre sent än aldrig...?!

RSS 2.0