att plocka isär en låt

Avril Lavigne - When you're gone

mest spelade låten under flygningen hem från hong kong. saknade verkligen dig och det kändes helt sjukt att det bara var ett par timmar tills jag skulle få se dig...

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

200% från min sida...inget mindre.



sen blev det ju inte riktigt som jag trodde...

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?


hur jag reste mig på egen hand förundrar mig fortfarande ibland.
men att resa på sig är bara ett första steg...

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you



det är ju just det. It's still just pieces... 
 

one of those days

blää...

har ingen bra dag i dag. eller ja. det började igår egentligen.
varför får jag det alltid till att det är för dig jag säger nej. för att det inte ska bli utdraget för dig. bättre att dra loss plåstret snabbt än att göra det långsamt. det gör ju lika ont i mig. tycker om när vi kommer överens och kan prata och umgås. som promenaden igår. och jag hatar att vi kommer överens och kan prata. som promenaden igår.
det gör mig så arg på hur allt är. och att jag känner att jag inte kan göra något...

sen kanske..det vet jag inte. men inte nu. behöver tid. och vad jag gör under den tiden är min sak.



idag är jag kluven mitt itu..

men det är väl min blogg för i helskotta!!

varför ska jag inte få skriva vad jag vill... lite less på mig själv nu. men men, det går väl upp och ner. tänker i alla fall skriva precis vad jag vill. vill man inte läsa så måste man ju inte. precis som han som skrev och klagade på att jag inte använder STOR bokstav efter punkt. men läs inte då ditt lilla pucko!

uppjagad värre! haha. nejdå. inte på riktigt.
snabbvända till västerås. dit igår, hem idag. kul men såklart jobbigt att träffa vaari. det går så sjukt fort. sämre för varje vecka. väldigt trevlig dag med sofia på stan i alla fall. skönt på ett sätt att få tänka på nåt annat. lite shopping blev det iaf. en del saker jag behövde som till och med stod på inköpslistan men också en del som inte fanns på listan... haha. en kjol och en klänning bland annat. riktigt bra båda två. kanske kommer bild på dem sen.

västerås nästa helg igen. enköping på fredagen dock. anna fyller ju år på söndag så vi ska fira lite. mange schmidt är väl inte så tokigt! hoppas det blir riktigt bra. tror att nya kjolen ska få göra premiär då...!!

inhandlade förresten ett nytt spel idag... lite så där " lär känna dig själv- och andra spel"... verkar rätt kul.... märks att jag längtar till sommaren när det är lite folk hemma.....

apropå sommaren.... känns som att det börjar formas någon sorts planering... konstigt nog.

- 4 eller 5 juli funderar jag på om vi ska dra ihop singstarkväll eller hemmafest eller nåt. pappa är på springsteen i göteborg och har lovat att låna ut huset!!! (med medföljande stora terass och grannarna är vana med oljud därifrån!)
- v 29-30 blir det bilsemester i europa. med disney och tour de france!!! kul kul kul!!
- 9 augusti är det släktträff.
- 11- 15 augusti Paris med lillasyster och kusin!!

sen är det tänkt att lilla jo ska börja plugga... oj oj oj..  så parisresan kan komma att bli veckan innan beroende på när skolan börjar....
plugg ja. har ju sökt Informationslogistik i ljungby. pappa (som gästföreläser just där ibland) hade hört att det var 45 sökande. 30 platser i katalogen.... kan hända att de tar in alla och räknar sen med bortfall... helt plötsligt blev det så verkligt... crap. hur ska detta gå?? hihi. känns ändå rätt bra faktiskt.


sömn nu kanske. promenad i insjön med vc imorgon!! kanske en löprunda innan. mitt knä fungerar ju så himla bra just nu.


tack och godnatt!!


tar en paus

blir bara kort. har ingen lust med det här.

showen gick bra. inga tokigheter. riktigt kul var det.


om nån vill veta mer får man plocka upp en telefonlur eller skriva på msn eller nåt. hur jag ska lyckas hålla koll på vad alla andra gör har jag inte klurat ut än....
allt bloggande och bloggläsande läggs på is ett tag. har varit ett tokbra sätt att ventilera. men det funkar inte att censurera ventilen så skit samma.


på återseende.

nattuggla

ojojoj... alldeles strax ska jag sova. isshow imorgon ju!! jihoo! ska vara där kl 07 dock. lite tröttigt... men men. ska bli riktigt kul i alla fall. genrepet idag gick bra. några småsaker som saknades men annars funkade det.

blir nog västerås över dagen på lördag. sofia undrade om jag inte ville följa med och vara lite guide på stan. hennes jakob ska dit på nå bowling så hon ville ha sällskap. och mamma sa idag att vaari är ännu sämre nu, ännu smalare och svagare så jag passar på när jag kan. funderar nästan på att åka ner på fredag redan. får låna bilen av pappa. hinner jag träffa dem mera.


informationslogistik i ljungby har hela tiden varit mitt förstaval.... det har jag sagt massor med gånger. så om det där var medvetet gjort så förstår jag verkligen inte skämtet. och om det var omedvetet så är väl det jag säger ointressant så då är det väl lika bra att inte prata alls. om ingen ändå lyssnar. mest minus på hela grejen.

skillnaden på att vara 15 och att vara 20-nånting är att när man når det senare så är det dags att börja göra och sluta försöka. att råka göra än det ena, än det andra utan att tänka på konsekvenserna funkar inte längre.


nu är det dags att sova. hoppas jag inte glömt nåt nu bara.....



 

nattens höjdpunkt

som vanligt när det är fredag och lördag så är det önskenatt på p3 och p4 och nattens bästa önskningen var nog Havet är djupt från Den lilla sjöjungfrun!!
ojoj, va jag svängde på rumpan. jag sjöng säkert högt också. tur att maskinerna överröstar det mesta.

det handlar om att ta tag i och ta hand om mig själv


4 497 pix

det är vad jag får tillbaka på skatten! jihoo!! shoppingen i paris räddad! haha... hmmm. kanske ska boka den resan också... jaja. senare problem.

tänkte att jag ska städa lite idag. det ser HÖGST förjävligt ut här. haha.  utöver den vanliga röran som jag skapar så ligger det tyg överallt. men nu är det nästintill färdigsytt så nu måste här städas. undrar om jag kanske ska sätta på aladdin-filmen under tiden. för att göra hela kommentarjobbet smidigare. även om jag typ kan hela filmen utantill iaf.... ibland är det ju pinsamt.


arg som ett bi är jag också. är tillbaka där jag var i februari. kände det inatt på jobbet. jag snedtänder för minsta lilla. men bara i mitt huvud. jag har inte gått runt och kastat deg precis. men jag är verkligen riktigt förbannad just nu. på hur allt är. precis vad jag var rädd för. men det måste ju ut ur systemet antar jag.
truth and time tells all.

nej det är väl dags att städa då. och vattna blommorna.

bilder från vårt lilla reklamjippo på hockeyn kommer när jag har tid!!


det är inte mitt fel att det är så här

nej nej nej... det är inte mitt fel. och varje gång du får misspepp så blir jag mer och mer din kompis. varje gång du önskar att jag ska agera som en flickvän så blir det motsatsen.

vet inte om jag missuppfattade ditt hejdå på msn...eller snarare avsaknaden av ett.... jag orkade inte ta upp den diskussionen igen...

du totalt överrumplade mig när du sa att du ångrat dig. min värld vändes upp och ner igen. men det mesta av tiden sen dess har varit riktigt bra. men det känns som att allt börjar komma ikapp mig. det spelar ingen roll hur bra vi har det eller hur mycket du ångrar vad du gjorde. det sårade lika mycket. och jag måste läka innan jag kan släppa in dig igen. det är ingen nyhet. det har jag sagt flera gånger förut. och det är lika jobbigt varje gång.


RSS 2.0