lite lycklig...

igår när jag var på väg till jobbet så slog det mig att det var den näst sista natten på läääänge... så när jag går på ikväll klockan 22 så är det det sista nattskiftet på läääänge.
bara dagskift nästa vecka... sen dagtid för städning när fabriken är stängd i tre veckor, sen åker jag med pappa på semester... sen har jag redan fått tre dagskift veckan jag är hemma. kan hända att det trillar in något nattskift den veckan iofs. sen blir det minisemester med gos och sen släktträff.
å veckan efter drar jag och lillasyster till disney!!!! andra gången för sommaren iofs. ska ju dit med pappa och gänget också. men det blir inte samma. laddad!!

planerar och fixar för min och gos semester också. jag är allsmäktig aktivitetsledare. han får inte veta nåt. surprise!! men jag kommer väl försäga mig. som vanligt. bara han får ledigt. han MÅSTE. går inte riktigt att flytta på ju.. hör du det! måste.


tillbaka till köket. matlagningen kallar.

lite surig i kanten

länge sen. mycket som hänt men jag vet inte om jag orkar rabbla upp allt. bara vardagsgrejer i alla fall..

lite less idag. eller ja, inte bara idag. varför ska man engagera sig när det ändå är var man för sig själv när det kommer till kritan. är det inte trevligare om man försöker hjälpas åt. ibland ska det ju vara så himla bra sammanhållning men det känns bara ihåligt. bara när det passar liksom.

och på tal om toffleri. jag har inte tofflat så mycket de senaste åren som vissa vill få det till. man kan väl inte toffla från nåt man inte vet om....


bitter idag....

RSS 2.0