seeeegt.

är så seg hela dagarna. får inte mycket gjort.
å så började det toksnöa också... jag som var så glad igår över att det började bli bart så jag kan ut och springa. men inte då. mera pulsa.

undrar lite vad fasen jag gett mig in på. gick så där på träningen imorse. men men. kroppen var väl inte riktigt vaken. men det känns lite som sista chansen att tävla. vet ju inte vad jag sysslar med nästa säsong... undrar vilka fler seniorer det blir. malin, sofie och sofie från helsingborg i alla fall. och kristina.
det blir nog bra.

undrar om det är min mest använda kommentar. 'det blir nog bra'. känns som att jag säger så hela tiden. jaja. har ju en någorlunda positiv klang i alla fall. 'jaja' kommer på andra plats. haha

såg att mina kläder har kommit också. får väl hämta dem efter 17. jihooo! fast nya jackan passar ju inte i snön ju. putt.


fika med mamma och linn senare. har sett fram emot det i flera dagar känns det som. sen blir det väl träning i insjön ikväll igen. och efter det kanske lite gossip girl...om det vill ladda färdigt nån gång.. blev lite såld på det igår. orkar inte vänta.


nej. undrar om man ska göra sig något att äta... nudlar kanske. känns som lagom kulinarisk nivå just nu. äta med pinnar kanske.

- Du beställde en halv sushi......... en pinne! 


tävling

mmm. ville ju tävla på hemmaplan om knappt två veckor men kunde inte riktigt bestämma mig... men nu så. Gick bra på båda träningarna idag. Program bl a imorse och sen hopp på eftermiddagen. flip och lutz utan några större problem, även om flipen är på ytterskär. men men. det får duga.
så nu blir det tävling!!
ska knapra vitaminer tror jag. vill inte ha repris av förra året när jag blev sjuk samma vecka som tävlingen i örebro... blev ju inget då. ska bara sy dräkt. försöka få klart långa idag kanske....

jaja

lite bättre annars. kollade på jubileumsfilmen. glimtar från de senaste 10 åren. jag har ju för fasen varit med i lilla sportspegeln. typ mycket. som baloo, för 10 år sen. och invigningen till hockey-vm i göteborg va med. måste fråga om jag kan få den på dvd. blev ju överspelad med nån annan hockeymatch...
det slog mig att jag har gjort en hel del. och allt på egna ben. kan själv.
kan själv nu också.

 

hej hej

jag vägrar

vaknade och mådde verkligen riktigt dåligt. kommer oftast inte ihåg vad jag drömmer men idag kunde jag inte släppa det även om jag ville. J och L. en sak att han träffar folk nu men det var så fruktansvärt fult gjort. man gör inte så.
sa idag att jag inte ser honom som min vän. kanske är elakt men jag är ärlig i alla fall. vill bara göra klart allt mellan oss och sen lämna det bakom mig.

jag och mina trust issues. lät mig falla helt i J:s händer. flera gånger. men sista gången undrar jag om jag nån gång landade. just nu känns det mer som att han alltid var nånstans där nere, avståndet var alltid det samma. och sen försvann han helt.  utan förvarning var han borta. det blir en hård landning efter ett långt fall. men jag vägrar ligga kvar. hoppas bara att jag kan låta mig falla igen. nån gång. tillit och respekt.

Maybe in five or ten yours and mine will meet again
Straighten this whole thing out
Maybe then honesty need not be feared as a friend or an enemy
But this is the distance
And this is my gameface

There's really no way to reach me
There's really no way to reach me
There' really no way to reach me?
'Cause I'm already gone?

Vienna med The Fray är fortfarande mest spelade låten just nu..


Sett klart på Heroes.. mycket bättre än att stirra i taket.. jobbigt att det inte finns några nya nu bara. skräp. kanske ska börja på Knights of prosperity.

måste skissa på kortprogramsdräkt också. tar emot att göra nåt vettigt just nu men vet ju att det blir bättre om jag bara kommer igång. behöver skissa på annat också kanske... hmm. jaja.

dags att sussa. is imorgon bitti.

tvingar huvudet att styra

inge bra nu. leksand är för litet. och J beter sig som min bästis. och den andra beter sig som en mupp. ringde i fredags och var kramsjuk (jag jobbade natt dock) men igår var det helomvändning. va sån då....

image9



tvingar huvudet att styra nu. jag vill inte ha J. sörjer väl mest det jag trodde att jag hade och skulle få. det är det som känns värst. att han hade andra tjejer runt sig var väl inte roligt men hellre det än att han kommer och ångrar sig. på ett sätt var det väl bra att han var otrogen med L. har ju redan sett honom med henne i huvudet i två månader. men som sagt, det är väl inte roligt.
behövde i alla fall inte skicka fram maja och frida..... " out of my face, out of my face..!"  tack för erbjudandet tjejer!

behöver verkligen helgen hos johanna. känner det efter igår. ut nån annanstans. annat folk.
och ja johanna... det är han piruettnissen... jag är kär. haha.



jag behöver en kram..




misspepp

vet inte varför. helt plötsligt bara. har nog att göra med att det fortfarande är en massa saker att fixa... vill bara att allt ska vara klart.

mycket funderande just nu. över annat. röra på sig? pappa föreslog nåt som redan flugit igenom mitt huvud. mest bara en tanke men när han sa det så kändes det inte så långt bort ändå. skulle nog vara riktigt kul.ombyte om inte annat.

känner mig som en liten hallonbåt på väg ut på atlanten just nu.


trots att jag försöker hålla mig lugn och inte ta på mig en massa känns det som lite mkt nu.
men det ska väl gå upp och ner. är det inte så livet är.


braigaste låten idag: The Fray - Vienna



dags att trampa iväg till jobbet.

vackert

det är precis vad det är. kolla koreografin. finns inte en rörelse som inte är helt genomtänkt. sanslöst vackert.





hottie 2.0

jo tack.
om Stephane Lambiel skulle plinga på min dörr och fria skulle jag inte fundera speciellt länge. fin fin är va han är. haha.

sitter här i soffan och klockan är snart 9.00. är väl inget konstigt... om man inte jobbat natt kanske. börjar känna mig liiiite trött. solade innan jag cyklade hem och duschade. förvånad över att jag inte däckade i solariet..
sitter i alla fall här och tittar på herrarnas långa. tur man har video.
skulle tacka ja till Joubert också!!! haha.
lite tråkigt bara att så många har missat grejer. tacka vet jag nåt VM för massa år sedan... typ 98. Lu Chen och Michelle Kwan åkte felfritt båda två.... nervöst värre med poängen... satt väl två centimeter från tv:n och räknade 6.0:or. Det var tider det....!!! haha. född på stenåldern.

Slut på glass nu förresten. In med tomaterna. Jag som var så nöjd (eller ja..) med vad vågen visade precis vid nyår... nu kryper det uppåt... inte bra. inte så farligt än så länge men inge mer glass i alla fall. och mer motion. vatten å hårt bröd. inte gott?? jodå. gratis är gott!! haha.

nejdu. dags att sova tror jag. blir ju inge seriöst det här.

hottie...

mmmm... riktigt ögongodis.. bra konståkning är ju alltid kul att se på men det skadar ju inte att killen är toksöt också... Kristoffer syftar jag på. mmmm.
tråkigt att de inte visade nåt mer från herrarnas korta.. men kul med placeringarna. 5 och 8... håller de dom så har vi tre platser nästa år. kul kul. svensk konståkning på framfart. hoppas det går bra för viktoria också..

lilla hanna var sjuk idag så jag blev alldeles ensam imorse.. körde faktiskt ett ordenligt pass. nötte steg och flygskär och körde program.. bra bra. sen hade jag småtjejerna på eftermiddagen och sen följde jag med mamma till insjön på aerobic. skitkul passa verkligen. mycket dans!

mitt knä muppar sig ju fortfarande så på inrådan av ordförande camilla så gick jag till läkaren idag och bad honom kolla på det. han tyckte precis som jag att jag skulle vänta ut det. träna som vanligt och så. men nu finns det i alla fall journalfört om jag skulle få problem senare och det blir en försäkringsfråga... jaja. tur camilla har koll på sånt.

"SILENCE!!..... I kill you"

hahahaha.... skrattar när jag tänker på det. måste nog kolla igen.


det var ju nå mer jag skulle skriva.... fan.. nåt kul ju. inte bara vad jag åt till frukost typ. eller ja. det kanske var ett dumt exempel eftersom jag inte skrivit det men ni fattar nog.. fil och müsli.....


äh skit samma.. tänker äta glass istället! och kolla på achmed tror jag. "Hello!! I'm Lindsay Lohan!"


Godnatt

nörd

facebook-nörd, bloggnörd.... nörd i allmänhet känner jag mig som. när det liksom känns som att livet tagit slut när inte alla uppdaterat sina bloggar eller skrivit en massa kul på fb... kolla läget tre ggr om dan. minst. illa illa. undrar var anna och marie tagit vägen.. brukar alltid finnas nåt nytt att läsa där. men inte då. jaja. johanna är pålitlig i alla fall!! tack tack.

biljetter till linköping bokade i alla fall. 28 februari. hur ska jag klara mig så länge då?? 
youtube är väl alltid nåt.... tack lillasyster för att du visade mig den här videon... skrattade ju så jag grät!!






godnatt!

längtar

jihooo!!

tågbiljetter till linköping bokade! ska bli sååååå kul!
dock en hel månad kvar... och lite till.. men ändå.

ansvar

har en del sånt den här veckan. Lotta är i Zagreb för EM så då är jag huvudansvarig för verksamheten här hemma. knappt två timmar idag. isbitar till tår när jag fick kliva av. men det är kul. morgonträning imorgon. halv åtta. sen trillar det in några vid åtta också. undra vad vi ska hitta på för roligt då då?!!

blev ju faktiskt lite överrumplad igår. hade faktiskt inte förväntat mig nåt svar alls. men det jag fick var ju..... ja, inte vet jag. less blir jag iaf. orkar iaf inte lägga nån mer energi på det.


ont i knät har jag. börjar misstänka att det inte är överansträngt utan att jag kanske slog i nåt när jag gjorde den där stålmannenflygningen i onsdags. är nog bra att jag inte hinner träna så mycket själv den här veckan. får det tid att läka lite.
sy dräkt måste jag ju göra också. fixa långa och hitta på nåt till korta. har fortfarande inte ens skissat upp nåt. men idéer har jag iaf. jaja.

mysdag planerad på lördag. sova först eftersom jag jobbar natt på fredagen. sen upp å på med mjukisar och bänka sig framför tv:n och damernas långa!!! hoppas svt visar lite nu i veckan. inte bara en timmes sammandrag på kvällarna. hoppas att det går bra för både Kristoffer och Viktoria!


tycker johanna kan komma in på msn. så jag kan fråga om jag kanske ska boka tågbiljetter.... längtar.... jaja.

ännu längre.

ja. det var ju vecka 9 det passade för johanna.

ännu längre väntan... hmmm. jaja.

nivå??

vadå för jävla nivå?? va för nivå menar du att jag är på? och vilken är du själv på?? jag antar att jag har blivit tilldelad rollen som den seriösa... va fan. måste allt bli så allvarligt. nej. då kan det vara. jag har precis kommit ur ett sjuårigt förhållande... jag planerar inte att springa rakt in i nästa. däremot kan man aldrig veta vad som händer men jag planerar det som sagt inte. tänk om man bara fick ta allt som det kommer utan att ha en massa förutfattade meningar. visst tycker jag att jag är en fjortis ibland men det är ju mest för skojs skull. jag är fullt medveten om att jag inte är redo för nåt seriöst. jag sa precis som det var. fanns inga baktankar. inga "nivåer". läs inte in så mycket. ta det som det kommer. don't be such a girl.... haha. 
men ärligt. har ju halvt blivit knäpp den senaste veckan... till vilken nytta. så fort jag fick ur mig vad jag tycker och tänker så släppte det. som jag skrev sist. nu kan jag jobba på det eller släppa det. förhållanden bör jobbas på men eftersom det här inte är nåt sånt så släpper jag nog det...  har lagt tillräckligt med energi på det.

fick introduktion till vad som händer i enköping av anna i fredags så dit ska jag här nån helg.. finns tydligen en amerikan där ju... haha. men jag tror jag ska hålla mig från att kyssa den ena, sova på den andres soffa för att sedan kyssa en tredje också... som visar sig var bästa kompis med den första killen... eller nåt liknande. verkar vara så det fungerar i enköping dock... hahaha. ska bli kul att se det med egna ögon!


tävling i västerås i helgen. gick rätt bra för allihopa. nån miss här och där och ett fall av minnesförlust. men det redde ut sig rätt bra ändå.
jag åkte ju redan i fredags för att hinna träffa mumma och vaari.. det är alltid lika kul. och avslappnande. finsk vals och patiens.... finns det nåt bättre sätt att slappna av... haha. mys.
måste åka tillbaka lite längre snart. hann ju inte träffa nån annan.

och så ska jag ta mig till linköping också. kanske helgen vecka 8.... men det är ju jättelångt bort... men men. måste ju tajma med tävlingar och så. äntligen se hur johanna har det. pinsamt att jag inte varit där än. jaja. kanske ska försöka dra mitt strå till stacken eller kanske snarare samhället, och hitta mig en läkare.. det var väl det som saknades... är fortfarande lite skeptisk till hela idén men om alla andra är med på den så ska väl inte jag vara den som är den... haha.


lite less är jag nu också. köpte en lampa till sovrumsfönstret på ikea men jag har ju lyckats få en spricka i den innan jag ens packat upp den. men jag tycker nog att den egentligen krävde bättre förpackning än tunn plast bara. jaja. den håller ju ihop. får väl köpa en ny när jag åker förbi nästa gång.

nån annanstans

känns verkligen inte som att jag är här. har varit helt borta hela dagen. distraherad. men inte gjort nåt åt saken. får höra att det är bra och att jag inte ska det. men det känns inte riktigt. man ska säga vad man tycker, tänker och känner. visst, man blottar sig och riskerar att bli sårad. men va fan. förhoppningsvis får man nån sorts svar i alla fall. jag hänger upp mig mer på att inte veta. vet man hur läget är så kan man jobba från det. eller lägga ner.
tycker ju att jag redan hängt ut mig lite i den här frågan en gång förut och då gick det inte åt fanders. undrar om det här med att vara rättfram beror på vad J gjorde. höll tyst i ett år. ljög när jag frågade om det. min gissning är att det är precis därför.
så vadå om man säger vad man tycker. jag hånar ingen om de berättar för mig vad de tycker och tänker. man kan snarare undvika att såra oavsiktligt. man kanske sparar den där piken eftersom man vet att det kan slå fel. hela den här situationen är lite udda. kan kännas som att man behöver trippa på tå ibland kan jag tänka. har själv känt så. vill verkligen inte ha missar i kommunikationen. vet att jag inte borde tycka och känna så här. försöker hela tiden känna efter om det egentligen är andra känslor som ligger i botten och att det här är nåt sätt att släta över dem. men jag kan inte känna det.
jag tror faktiskt att jag har ordning på mina känslor för första gången på länge. jag ger inga som helst garantier. en del av mig väntar bara på att jag ska ramla ihop i en hög. att allt ska komma över mig. men resten av mig säger att jag faktiskt är nöjd med hur det är.

jag kommer nog berätta hur läget är från min sida. inte idag. men snart. om jag gick så stark ur uppbrottet med J så kommer ett nekande i det här knappast slå omkull mig. I think I'll take my chances on this one. det kommer slå hårdare om jag senare inser att jag borde sagt vad jag tyckte.

hmm. djupa tankar.... till skillnad från tidigare idag. smurfarna... haha.

sydde i alla fall klart kristinas dräkt. kjolen är fastnålad och ska sys. sen är det bara paljetter kvar. blev faktiskt bra. skönt att slippa ändra.

gjorde ju kortprogram imorse också. nästan nästan färdigt. bara lite i slutet kvar. stegen blev riktigt kul. alltid roligast i programmen.


fick nåt ryck nu på kvällen. kände att mitt knä var svullet efter min stålmannen flygning på isen idag, fattar inte hur jag lyckades, så jag ville röra på mig. har dessutom gått i skafferiet helt i onödan idag, pga distraktionen antar jag, så jag fick bara lov att ta en löprunda. jätteskönt var det. bart på vägen och skön luft. ingen jättelång sväng men lagom. fick gå sista hundra meterna - metrarna..... vad heter det?? då gav knät upp. när jag sprang kom jag på att sista löprundan jag var ute på var i soluppgången på stranden i nha trang, vietnam..  coolt. viss skillnad i klimat. men alltid lika skönt att springa....
har damp i lillfingret. skriver skänt hela tiden.... skönt ska det vara. kan jag skriva det på första försöket kanske...


nej. dags att sussa..

smurfarna

haha.. nål nål nål, nål nål nål...

den som inte sett det avsnittet med smurfarna fattar inte...jag har det om nån skulle vilja se det. länge sen jag såg det själv. kanske är dags. jaja. inte nu.
sitter här och drönar. måste sy kristinas dräkt... sy - nål - smurfar. ja. ibland får man till det.


blä blä. är alldeles för distraherad.. snart slinter nog sms-tummen. blir ju knäpp i huvudet här ju. eller ja. knäppare. om det nu är möjligt. känner att jag ligger lite på gränsen.


nej. nu får jag sätta igång. undrar var askungens möss är när man behöver dem...

om jag skyndar mig...

.. så kanske jag hinner i säng före midnatt.... eller inte. teorin om naturlagen håller i sig. ska jag vara nöjd eller putt över det tro?
skit samma.

rätt seg men ändå ganska aktiv dag idag. isträning imorse ju. gick hyfsat. höll på att försova mig så benen hade inte riktigt vaknat. sen hem och äta frukost och läsa "i döda filosofers sällskap" som inte alls är nån lättsam bok vilket jag trodde från början. allvarlig filosofi är vad det är så man får ju fasen koncentrera sig.. jaja. sen promenerade jag i halkan och duggregnet till jobbet och fick massage. välbehövligt kan jag lova. promenerade hem. duschade. åt. började med kristinas dräkt. åkte till pappa. promenerade hem. och här är jag nu. efter en hel del promenerande.... rätt skönt. har ju iPoden!
hur skulle jag leva utan musik????
har fixat lite David Gray nu också. hade bara this year's love innan. tokmysig låt. tack för tipset anna!! men nu har jag hela greatest hits- albumet. riktigt bra hittills!

allvarliga fjortisproblem idag också... verkar ha det varje dag ju. vill inte. varför? jag som tycker att man ska prata klarspråk. det gör jag ju knappast själv just nu. men men. får ge det nån dag till i alla fall. men det känns som att jag kommer slinta snart. eller ja, slinta och slinta. jag gör det som känns rätt för tillfället. som med allt annat. varför skulle det här vara annorlunda? vill inte ångra saker jag gör men det gäller saker jag inte gör också. känns nästan som att jag drog på mig sistnämnda förra veckan. från mitt håll ser det ut på ett sätt men situationen från andra hållet kanske kräver att jag tar initiativet...? kanske? om det blir nån nästa gång tänker jag göra det. sitta här och rulla tummarna?? det är väl onödigt.


har en helt annan fundering också. den som har provat får ju gärna höra av sig om hur det smakade... jag tror ju inte riktigt på kaviar med banan. de gör ju reklam för det på tv. är det nåt tidigt aprilskämt eller? det låter ju skitäckligt...


nej. nu har jag muskelryckningar i vaden... kroppens sätt att säga gå och lägg dig månntro??
vi säger väl det då.

by request..

pallrade mig upp vid halv tolv-tolv i morse-på förmiddagen- dagen eller vad man nu vill kalla det... sen fixade jag nåt att äta, satte mig i soffan......

nejdå... haha. ska inte vara så rolig. men det känns inte som att jag har nåt att skriva om idag riktigt... det kuligaste som hänt var väl typ isträningen. den gick iofs bra. stog lutz!!! jihoooo! äntligen. var inte igår. åkte långa också, gick hyfsat eller ja. gick nog ganska bra faktiskt.
"aldrig att jag skaffar en bil när det är så bra att cykla till jobbet varje dag!!!!" skrek jag så fort jag åkt färdigt. hade faktiskt ork ända till slutet. var mest huvudet som inte var med när jag skulle hoppa bara. blir nog tävling 9-10 feb i alla fall.. kul kul. måste ju få kortprogram bara. och sy dräkt. och sy åt kristina också... det ska fixas imorgon.

får låna pappas bil till västerås i helgen också. skönt. hade funkat med tåg.. hade väl blivit ett par avsnitt av "Knights of prosperity". men nu får jag åka bil och sjunga istället!! antar att ylva och kristina åker med mig hem på söndagen då... caroline ska ju bara till insjön..

intressepennan antecknar i högsta fart nu kan jag tro. men jag varnade ju för att det inte fanns nåt av intresse att skriva om idag. skyll dig själv om du fortsatte ändå.... haha.

huvudbry har jag fortfarande. men men. det är din tur. hoppas du förstår det bara. försöker att inte tänka på det så mycket men det smyger sig på lite då och då iaf.. betyder det nåt.. eller är det bara fjortisen i mig? bläää. jaja.

isträning imorgonbitti igen. kl 8. ska väl gå och sova nu då. jag börjar misstänka att det finns nån naturlag som säger att jag inte kan lägga mig före midnatt.... händer ju typ aldrig. oavsett hur trött jag är. mysko.


haha.
-hej mysko!
-heter han mysko??
- nej, mishko.
-jaja, haha.

(helsingborg 07)


godnatt på er!

vän

hmmm.... vän. man kan inte bara säga att man är nåns vän, eller hur....?! det följer vissa skyldigheter också va? man kan inte göra vad som helst mot nån man kallar vän.
en vän är någon man anförtror sig till. nån man litar på. nån som man vill vara mån om att ha kvar. då gör man inte vad som helst. man ljuger inte. man utnyttjar inte. varken känslomässigt eller ekonomiskt.
hur kan du vilja kalla mig vän? jag antar att du inte håller med om ovanstående. jag kallar inte dig vän. det ska mycket till innan jag kan göra det igen. och det är nog så långt du och jag kan komma. vänskap. i bästa fall. vi finns inte i min värld. inte längre.
du och jag har rent praktiska saker kvar. utöver det klarar jag mig själv. jag vill ha nåt annat. jag tänker inte svara när du ringer så där. jag vaknar men jag svarar inte. varför ska jag? vill som sagt ha nåt annat. inte ens för närhetens skull skulle jag göra det. jag står inte nära dig längre. du distanserade dig för länge sen. det har du själv sagt. nu får du stå ditt kast och stanna borta.

för varje dag kommer jag längre och längre ifrån det. jag flyr inte. jag påstår inte att allt bara varit fantasi. det var det inte. inte för mig. det har varit högst verkligt. men nu är nu och det är här jag lever. jag har lärt av misstag jag gjort och är tacksam för det. men jag går vidare.
snälla. ring inte så mer. jag kommer inte svara.


seriöst värre

ja, idag har jag gjort nåt väldigt seriöst. LASAGNE!!  blir nog lite mat och ett glas rött här snart. kanske en film också.. lördagsmys!

fortfarande lika mycket huvudbry som igår.. men det är din tur nu.


vill att du ska vara glad. ALLT är inge roligt, även om det är olika för olika personer..  när nån säger allt så vet jag bara hur jag själv kände när jag sa ALLT på frågan om vad som var fel... en sak i taget. det är inge kul men det går inte över av sig själv. tråkigt nog. finns i alla fall här. när som helst. du har mitt nummer och vet var jag bor! tills dess flummar jag och hoppas jag kan göra dig glad för stunden... haha. jag är roten till allt flum...


skridskoskolan börjar imorgon. träning innan. drygt. hade hellre haft isträning på lördagmornar och ledigt på söndagar.. men men. det är som det är. man får göra som Tomas Ledin.....


nej du. nu börjar magen tycka att jag ska äta nåt. ska väl göra den till viljes då..

lite lost

jag måste nog erkänna att jag inte riktigt vet vad som försiggår just nu.... jag kan väl inte direkt säga att jag klagar.. eller snarare, jag klagar inte. men jag är bara förvånad över hur detta scenario framskrider...  tillfälligt?? längre?? och just nu har jag väldigt svårt att komma fram till vad jag tycker och känner när jag inte är på det klara med vad som händer i stort. vad har jag att vänta?

men som sagt, jag klagar inte. har inget emot det för stunden.



.

sova sova sova..

det är vad jag borde göra.... trodde ju glatt att jag skulle få sovmorgon idag. men icke då. klockan 6 ringde mamma och sa att tuttan var sjuk så om jag kunde komma och jobba så vore det jättebra.... jaja. bara att hoppa upp ur sängen då. eller ja, hoppa var väl kanske att överdriva. hon skulle vara hemma imorgon med så det blir upp tidigt imorgon med. ojojoj. men det går nog bra. ledig helg sen ju!!! jihoo. undrar vad jag ska hitta på för skoj då då??

fotografering i ishallen idag. med dräkter och grejer. blev några bra kort faktiskt. lite litet lakan bara. borde hängt upp de röda tygerna som vi brukar ha till showerna istället. men men... det finns ju photoshop!

och så tog det slut... helt lost i huvudet är jag just nu. fattar inte varför jag inte sover redan.


kände mig elak på kvällen. försöker skaka det av mig lite för jag vet att min frustration är befogad. det skulle varit klart för typ 3 veckor sen. det är ju snart den 25 igen. men tyvärr så kan jag inte vänta tills dess. så nu sitter jag halvt i skiten och han klarar sig som vanligt. orkar inte. vill bara få det ur världen. vill lägga min energi på annat.

som att dricka te t ex.... haha. det kan man ju dricka till frukost också... kanske en annan dag då. nu blev det yrt... jaja. det har med sms-tummen att göra.


nej. nu MÅSTE jag gå och lägga mig. upp om ett par timmar igen ju. men det blir nog lite Stieg innan jag somnar. spännande nu!!

godnatt!

sjukt trött

det är precis vad jag är. jobbat två förmiddagar nu. en till imorgon. sen är jag ledig. efter 7 dagars jobb i sträck. frågar han så kan jag jobba torsdag men jag vill fasen vara ledig i helgen.... ska ju iväg och jobba nästa helg. ska ha hand om ylva, sofia, kristina och caroline på tävling i västerås. ska bli kul!! det är ju inte riktigt samma sak som att stå och baka bröd dock men ändå. jobb är jobb. tror jag åker ner redan på fredagen så jag hinner träffa mumma och vaari. kanske nadja också. skulle vara tokroligt. har ju inte setts sen valborg i 8:an tror jag. sjukt vad längesen. känns inte så.. hmmm. innan johan ju. coolt.

hängde med rebecca igår ju. lika kul som vanligt. den tjejen är ju spritt språngande galen egentligen! haha. men det är väl därför jag gillar henne. fick mig att skriva en massa dumt!! eller ja. den i andra änden skrev ju lika mycket dumt! men planen slog ju fel typ på en gång så det blev inte riktigt som jag tänkt men men. imorgon kanske.... :) rebecca la i alla fall kvällens kommentar.... prästpappas biktbok... och det betyder??
kommer sakna henne nu när hon åker tillbaka till kineslandet.


undrar om jag kanske ska försöka komma i säng ganska snart för en gångs skull. det är ju inte konstigt att man däckar på soffan 5 minuter efter att man kommit från jobbet om man var uppe till 1 och gick upp kvart i 5... det är inte mänskligt att gå upp så tidigt.. usch å fy.

godnatt då!

kär

ja, om man kan vara kär i musik så är jag upp över öronen förälskad. speciellt tre album får mitt hjärta att klappa lite extra..

- Jimmy eat world - Chase the light
- Death cab for cutie - Plans
- Foo fighters - Echoes, silence, patience & grace


8 timmar på jobbet bara flyger iväg med det här i öronen... tänkte jag skulle bränna en mp3 skiva med de här och några till och ta till jobbet. har haft iPoden hittills men jag kommer ju aldrig ihåg att ladda den ordentligt så jag har fått cykla hem i tystnad ett par gånger.... inte roligt. jaja.


om nån förresten kan översätta "don't hold back" på nå fint vis till svenska så får man gärna höra av sig.


träffa rebecca imorgon också. men först hem till lotta. lunch och blades of glory. ska kanske visa bilder från resan också... får se. sen träffa rebecca!! jihoo!!


jag är verkligen helt beroende av musik... tänk vad man kan tycka olika om låtar beroende på hur allt annat runt i kring en är... Snow patrol - you could be happy till exempel.... den passade så klockrent i början på decemnber.. kunde inte lyssna på den ens. tårarna bara rann. sen insåg jag en massa saker som gjorde att den inte riktigt passar lika bra längre. och nu lyssnar jag på den och bara tycker att den är bra....
ojojoj.... va banalt det blev... men faktiskt. nånting släppte i mitten på december. har haft så mycket musik som jag egentligen tycker är bra men som jag inte kunnat lyssna på på flera år för att låtarna är förknippade med så starka och mindre roliga känslor... men som sagt så släppte nånting för ett tag sen och för varje dag så kommer jag längre ifrån det. och det känns så sjukt bra. NU är vad som betyder nåt.


nej. nu måste jag se hur det går för lisbeth salander och kalle jävla blomkvist!!!
sov gott!

svag

haha. är riktigt riktigt svag för killar och barn. alltså typ singelkillar och andras barn... det är inte samma sak om det är deras barn... fattar nån vad jag menar..? vet inte varför. smälter när jag ser sånt. så det var vad jag gick och tänkte på hela tiden på jobbet.
sen bröt jag mot regeln när jag kommit hem. jag lät sms-tummen göra som den ville. men jag mår inte dåligt över det. nu har jag lagt korten på bordet känns det som. bra. det är så det ska vara. inte gå och hålla på saker. i ett år.

pratade med rebecca på kvällen också. ska försöka skaka fram pengar så hon kan boka om sin biljett. tänkte försöka köpa hennes sällskap i nån vecka...!! vad är det sånt kallas nu igen? nåt på P va... haha. vill ju ha henne hemma ett tag till. skulle vara så trevligt.

jobb imorgon igen ju. skönt med sovmorgon iaf.




.

sakna..

jag saknar redan allihopa. har ju träffats en hel del under jul. men linda är kvar hemma. får fika eller nåt nån dag. sen ska jag ju till linköping så snart som möjligt och så är planen att åka upp till maja i luleå i mars...! jag klarar mig nog.

visade sig att jag kanske inte gjort årets första blunder igår. var dock lite småkyligt idag... eller ja, tråkigt i alla fall. typiskt. men men. jag gjorde ett försök. din tur!
haha. jaja. får se hur det blir.
tack för filmtipset förresten! kanske kan se den tillsammans nån dag!!! *asgarv*


jobb jobb jobb... trillade in ett par dagar till nu. eftermiddag imorgon. på söndag också. skönt med sovmorgon. värre på måndag.. jaja, skit samma. pengar pengar.



hej hej

årets första..

men det är ju ingen rolig första...

årets första blunder

hur kul känns det då. inte speciellt . tyckte det kunde vara en ganska bra idé hela dagen på jobbet. men sen när jag kom hem tyckte jag inte riktigt det längre. men då tänkte jag att det kanske bara var så att jag ballade ur lite tillfälligt... så jag lät väl sms-tummen leva loppan ett par minuter ändå då...
AJ AJ AJ
inte bra idé visade det sig... tror jag.. inte helt klart än iofs. men magkänslan säger att det var dumt.. illa illa.... men men. det blir i alla fall vin och sällskapsspel imorgon oavsett resultatet av dagens incident.
aaaaahhhh..........jag gillar verkligen inte att känna mig som 14 igen.
wtf. det finns värre saker.


jobbade idag. första dagen efter semestern. gick faktiskt bra. ska dit imorgon igen... 06.00!! jippi. men men. fördelen är ju att man har kvällen ledig. så man kan dricka vin.. haha. alkisvarning snart tror jag.



ny regel: sms-tummen får under inga omständigheter släppas lös!!


fuck.

det börjar bra

god fortsättning får man väl börja med att säga!

jag är helt ärligt nöjd med 2007. det slutade ju knappast som jag kunde trott för ett par månader sedan, men det är väl så det är. livet är väl det som bara händer dig.
hittills är jag också nöjd med 2008.

hade en riktigt trevlig nyårsafton med johanna uppe hos pappa. lillasyster, vickan, hennes dotter och en kompis till henne och några andra var också med. god mat, god dricka, guitar hero och en massa singstar gjorde kvällen toppen!!





annars så har jag tränat en del, får se om jag får till det med nån tävling.... fika och spel hos johanna idag. fick dock åka ifrån en stund eftersom det var tävlingsmöte som jag skulle vara med på men det gick smidigt så jag var tillbaka efter nån timme.... på fredag blir vi här och spelar och dricker vin är det tänkt. sen åker johanna på lördag, tror att sara gör det också... jaja, hur som helst så försvinner de flesta sen så det blir lite hejdå på nå vis då tror jag... men kul ska vi ha!!

is imorgon bitti kl 8 och sen jobba eftermiddag.. slut på semestern. bra med pengar dock. behövs ju alltid.



dags att sussa snart.



dagens låt: Jimmy eat world - Dizzy.   så sjukt bra!!

RSS 2.0