jihoo! wi-fi

hej hej... sitter nånstans i bergen just nu. jag tror det är alperna... geografin är så där just nu. har ju semester för faan! haha. trådlöst internet ha de i alla fall.
begav oss upp i bergen idag efter några dagar på rivieran. solbrända och fina! jag klarade mig till och med från att bli bränd-bränd.... imorgon blir det mera berg sen väntar en etapp av tour de france på onsdag så den som känner för att häcka framför tv:n och kolla cykel kan ju hålla utkik. onsdag var det.

kom in på skolan i ljungby gjorde jag också, men kina är ju mycket roligare. verkar gå vägen där med. jihoo!!


saknar gos gör jag också. men han verkar klara sig. spelar poker mest hela dagarna verkar det som. känns bra. behöver jag inte ha så dåligt samvete för att jag är borta. men om två veckor åker han och jag.... jippi! ska bli tokroligt. hoppas bara inte att jag har skrivit upp det för mycket. vill inte att han ska bli besviken. så nu plockar vi ner förväntningarna några snäpp....

förhoppningsvis är vi hemma på lördag igen.


dags att gå  tillbaka till tältet nu. om det inte blåst bort....



hej hej

lite länge sen

oj oj oj oj oj.... pinsamt. skäms på mig. så här lång tid får det ju inte gå mellan inläggen... aja baja. men jag har ju en massa för mig så jag tycker ju inte att jag har tid riktigt.... 

har som sagt hänt en del sen sist. midsommar kom och gick. jobb under semestern på joonbulla tog slut även om jag inte trodde att jag skulle överleva första veckan. på allvar. sen blev det roadtrip till arlanda för att hämta adde. han och johan introducerades för varandra. vi har sökt till skolan i kina. johan fick ledigt 4-7 aug. och så har det väl hänt en massa mer som jag inte kommer på nu. har haft en trevlig sommar hittills i alla fall.

just nu sitter jag i ljungby. första etappen på bilsemestern avklarad. imorgon bär det av mot frankrike. och på tisdag är det disneyland!!!! jihooo!

får se hur mycket tillgång till internet jag har under de kommande två veckorna. kan ju hoppas på en liten uppdatering nån gång kanske. 

dags att sova nu. ska åka rätt tidigt och jag tänkte faktiskt springa en sväng innan vi sätter oss i bilen för att åka typ 1000 mil. nä då. får väl se hur det blir med det.


adieu 

RSS 2.0