att säga som det är

lite lust att skratta får jag... på ett lite halvtragiskt vis...

eftersom det är söndag efter en lite upptempo-helg så har jag suttit och kikat runt lite på nätet... klubbens hemsida är ett givet stopp. idag fortsatte jag till andra klubbar. kollade lite bilder och så. kul att hänga med lite iaf...
då snubblar jag över en upptäckt... vi lånade ut dräkter i våras. en annan klubb frågade om de fick låna våra dräkter från djungelboken eftersom de skulle sätta upp den. men tydligen så var det inte alls den föreställningen de skulle sätta upp... det var en annan som jag är alldeles för 'familiar' med. (hittar inte ordet, det blir så av att vara utomlands länge..) och det var knappt den klubben som frågade som skulle använda dräkterna. dräkterna användes i en helt annan stad.
det som framkallade skrattreflexen hos mig var att det finns en gemensam nämnare... mellan vår klubb och den klubben som använde dräkterna.... och av bilderna att döma så var de flesta rörelserna gemensamma också..
om de vill låna dräkter igen så hoppas jag att de är ärliga med vad de ska användas till. allt annat är löjligt.



jag gillar raka svar.

ibland blir det inte riktigt rätt va..

hört under julbaket hos Rebecca...
närvarande: undertecknad, fröken Karlström.

jo står och rör i en kastrull där fudgen strax ska till att koka...

- "men det är ju söndag så då får man... lördag menar jag." säger rebecca
jo vänder på huvudet och tittar på rebecca
- "det är fredag."

när skrattanfallet nästan lagt sig.
rebecca:
- "dags att sova kanske, liksom, 'goddag ska... svastskaft...."
- "kvastskaft," rättar jo, "men man brukar säga yxskaft tror jag."

 ibland blir det ju inte rätt hur man än försöker va... som tur är så verkar alla våra bakverk bli lyckade. till slut.
till och med lussebullarna. när sista laddningen var i ugnen så började vi plocka undan som brukligt... så hamnade vi vid datorerna lite... började kolla nästa recept....

- "det är väl inget kvar i ugnen...?" undrar rebecca med skärrad blick.
- "kanske..." säger jo leende..
kanske ska köpa en lott idag... timern hade liksom slagit av så ugnen hade blivit sval innan bullarna ens fått färg. så det vara bara att elda på igen och en stund senare plocka ut ännu en laddning finfina bullar!!


nu ska vi iväg å äta. sushi. all you can eat... mumma!!

selektivt minne

kroppen förundrar mig... mest hela tiden.

har precis roat mig med att läsa gamla blogginlägg. mina egna alltså. en del av dem kommer jag inte alls ihåg. konstigt nog så är de flesta av dessa av liknande karaktär. hmm. behövs hjärnskrynklare? nej. jag tror jag kan klura ut den själv...


välbefinnandet är lite si och så. kanske märks.


nu: sovdags!

oooh så duktig jag är



jag vet inte hur länge jag tänkt ta mig i kragen och göra nåt kul av min blogg... som jag å andra sidan knappt använt på sistone.. äsch.
men nu har jag i alla fall gjort det. inget jätteavancerat... det är väl egentligen headern som är nåt men nu ska vi inte överanalysera. jag stannar här uppe. stolt!!


och så var jag inte så surig som det kanske verkade igår. när jag tyckte att jag inte hade några vänner.... blev ju inte utmanad att berätta sju saker om mig själv ju... alla bara tjatade om att "alla har redan blivit utmanade" men här satt jag minnsan och kände mig utanför.... men men. jag har väl mig själv att skylla. har ju inte varit så aktiv här. inte de roligaste inläggen på sistone heller. har mycket i huvudet. och sen är ju faktiskt parbloggar bland det toffligaste som finns så...

men ändå... på egen begäran: (mest för att jag har lite långtråkigt..)

7 saker om mig som kanske ingen annan vet:

– om jag är ensam och tänker högt så gör jag det ofta på engelska.
– är på ständig jakt efter det perfekta motivet till den där tatueringen. den som jag säkert aldrig kommer våga göra eftersom jag redan bestämt plats och storlek..!? för alltid liksom... bara motivet kvar att skylla på.
– är så tofflig att jag inte vill dricka mig alltför full eftersom jag vill träna nästa dag. träningsnarkoman i grund och botten.
– lider av panikångest men har lärt mig hur jag fungerar så de går att avvärja.
– jag gråter som ett litet barn när familjerna i "Extreme home make over" får se sina hus. o dyl.
– den musik som aldrig sviker när det gäller att peppa upp humöret: Genesis och Phil Collins.
– har lätt för att komma ihåg ansikten och namn även om jag bara träffat någon flyktigt, vilket gör att jag oftast hamnar i den där "jo, men vi har redan träffats, du kommer bara inte ihåg mig"- positionen.

men jag tänker inte utmana nån... eftersom jag själv inte blev det så tar jag mig den friheten.


undrar om jag ska kika på little miss sunshine nu..??


förresten. tess... tyckte keane var mkt bra. hade jag varit i sverige då hade du nog haft konsertkompis.

kul ordspråk

hittade det här när jag nördade runt lite....


inte är det gott och inte mättar det, men alltid duger det som tidsfördriv, sa skåningen om knäckebrödet.

ingen tid

jo, jag tänkte ju skriva ett inlägg och förklara det förra... men här finns ingen tid. skriver det här medan naglarna torkar... varför jag nu skulle måla dom....???

jaja. iväg ska jag. ladie's night. gud välsigne tun bar som tycker att tjejer ska få gratis sprit en fredag. allt på menyn, utom whiskeyn.... men man kan ju inte få allt...


blir väl bakisinlägg imorgon...!!


hej på er!

buhu

börjar undra om jag inte har några vänner....


1 år sedan

för precis ett år sedan, ganska på minuten så lyfte mitt plan från Hong Kong. jag och anna var på väg hem.

helt sjukt. nya insikter varje dag känns det som. 1 år. ingenting ju. inte konstigt att jag känner som jag gör. allt det här. på ett år. galet.


time will tell...

bla bla bla

tomejto tomato

potejto potato



knappt pluggat alls idag. och nu vill jag på gymmet.

huvudbry

tycker inte om att inse saker. inte när det innebär stress. mental stress. måste ju bestämma mig snart för hur det blir i vår. inte redo att bestämma det än. vill inte. skulle vara kul att stanna. men är rädd att det blir dyra månader om det inte kommer något ur det. csn för skojs skull??? helst inte va.
men att vara hemma i leksand. baka bröd. inte helt fel i mitt huvud just nu. inte på alla sätt. på vissa? ja, men inte på alla. åka skridskor. 
verkar som att valet är mellan en termin utan leksand eller jul utan leksand. men det är ju givetvis mer komplicerat än så... så klart.

om tankarna for runt överallt sist jag skrev så är det nog värre nu. 


tänk att få vara 10 år igen med bara skridskor i huvudet. LYCKA!!

RSS 2.0