my chemical romance


november 2007

om du går nu, så går du för gott. då finns det inget att komma tillbaka till...




nu gick du igen.

du tror att jag inte har det jobbigt med hur det är. men du fattar inte hur mycket du sårade mig och hur mycket kraft som har behövts för att se förbi det de senaste veckorna. du lämnade mig.

jag tycker om dig. de senaste veckorna har varit jättebra. och jättedåliga. en bra sak har dragit upp flera dåliga. när jag har försökt säga det så vill du inte prata om det. du vill inte lyssna när jag försöker berätta hur det känns.

du kan inte laga mig. du sårade mig. du krossade mig. och jag är långt ifrån hel. och även om jag trodde att jag höll allt tillbaka nu så var det inte så. jag känner det nu. det gör ont i mig med. för allt du gjorde och för hur vi haft det stora delar av de senaste åren och för att jag känner som jag gör nu.
jag tänker inte ha dåligt samvete. jag har inte satt oss i den här situationen. och ändå var jag beredd att lägga ner massor med kraft för att ta oss ur den. men jag sa från början att jag behöver utrymme. jag kan inte bara dra ett streck över det. jag behöver tid. du behöver tid.

jag har inte ljugit när jag sagt att jag visst kan tänka mig dig och mig till slut. men det går inte om vi inte är hela och starka var för sig först. det är vi inte nu. varken du eller jag. och nu är jag tillbaka där jag var i november. med ytterligare ett sår. 


samma ansiktsuttryck. samma agerande. du bara gick.


bortskämd

mm. riktigt bortskämd idag.

jobbade inatt. fick sova en timme när jag kom hem. sen var det dags för ishallen. helt slut i huvudet. gick hem och sov igen men jag kommer aldrig i fas igen såna här dagar. is igen på eftermiddagen. är skittrött fortfarande. men jag har tur jag. medan jag har legat på soffan har det diskats och lagats mat här... riktigt mums mums var det också! å efterätt blir det också. nån vet hur jag fungerar!! hihi

nu är det grey's anatomy... jihoo!!

ner igen

hej! jag heter joanna, är 22 år och lider av dåligt minne.

................................

hej! jag heter joanna, är 22 år och lider av dåligt minne.

.................................


eller, nej. inte egentligen... men jag lider nog av ältarsjukan. känns som att det blir mycket sånt nu. fan det går upp och ner hela tiden. ibland så snabbt att jag inte själv hinner reagera. vill inte.

tror att en kväll ute, riktigt onykter hade behövts. brukar inte gräva ner mig i tankar då utan blir mest bara gladare. men men. har ju tjänat 800 nu i alla fall.. inte så illa för 2 timmars jobb. men kul är det fan inte.


singstar med linn och kusin sole ett par timmar på kvällen. var riktigt roligt. brukar alltid bli så less för att lillasyster vinner hela tiden men nu har jag hittat det vinnande receptet för min del; att köra på svåra nivån.... jag vann med rätt mycket. avril lavigne till råga på allt.... I'm with you.... höga toner där. vette fan hur det lät bara. singstar nästa helg hos mig kanske?!?!


kanske lite extra nere nu också.... vaari är tydligen inge bra. mycket sämre än vanligt. J ville åka till ikea med mig på måndag så det blir nog ikea i västerås. stanna till och säga hej. även om det bara är en kortis.
mamma sa det förut idag men det börjar sjunka in nu... nattjobb.... känslorna i en lögndetektor eller vad sa jag förut. vet inte om jag pallar allt på en gång. det tar så mycket på krafterna. även om jag inte kan göra något åt det...
jag gillar riktiga bergochdal-banor, inte känslomässiga. fuck.


jaja. ska väl äta nåt nu. blir väl karins lasagne. jobbet bjuder.

så less så less så less

vill ju verkligen gå ut imorgon med allihopa. men nej då. jag ska ju jobba. kul kul. har försökt byta till eftermiddagsskiftet men det gick ju inte. tjänster och gentjänster. not for you... okej om man ska iväg nånstans men bara för att man inte orkar. kommer jag byta med dig? nej, tror inte det va. det handlar om en dag. inte en vecka utan sömn. tyvärr. lite hård kanske men det är så man blir av att ta skitpassen jämt. har varit på fabriken varje lördag de senaste fyra veckorna. antingen gått av fredag natt eller börjat 6. om det inte vore så bra betalt skulle jag ge bort morgondagens nattskift.... men då ger jag också bort 2000 kr. för så bra betalt har jag ju den här helgen.... fuck fuck fuck. hade behövt en kväll med tjejerna.
såna här gånger känns det som att det är dags att plugga. riktigt jäkla less är jag.


det enda som hindrar mig från att gå och lägga mig igen är att kristoffer och adrian åkte så galet bra. sjukt kul att se ju. sverige har äntligen åkare i världsklass.


nu ska jag sura lite till.

äta kakan och ha den kvar

vill inte känna så här så fort vi inte ses. vill sakna dig som du säger att du saknar mig.
att jobba natt är verkligen som att stoppa mina känslor i en lögndetektor eller nåt, på nå vis. det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att jag är singel. det spelar heller ingen roll hur många gånger du säger att jag är singel. när vi ses så här känner jag mig inte speciellt singel. but that's not always a bad thing though... missförstå mig rätt. jag tycker om dig och jag trivs i ditt sällskap, verkligen.
flera gånger om dagen undrar jag vem du är och vad du har gjort med J?? du känns inte som samma och det känns så sjukt bra på ett sätt. på ett annat sätt önskar jag att du kände mer som mig egentligen. vet att jag inte skulle tycka det var speciellt kul om du sa allt det som jag säger.
men nu är vi i den här situationen. vi är mitt i den med helt olika syn på den. jag vill verkligen känna för dig på samma sätt som du säger att du känner för mig men inte just nu. jag känner mig mest genomrutten just nu. för jag både äter kakan och har den kvar...

jag vill inte ångra något jag gör. det kom jag fram till i november och jag ångrar inget jag gjort sen dess. hur lyckas man med det då? kan man ju undra. svar: genom att alltid göra det som känns rätt just då, med viss konsekvensanalys.
just nu vet jag vad som känns rätt men det är inte helt lätt att leva efter det. det är lättare när man bara har sig själv att bry sig om. nu handlar det om andra, som jag står nära. då krävs det lite mer genomgående konsekvensanalys... hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag att såra. det är som att dra av ett plåster riktigt långsamt... ett med extra lim på. du säger hela tiden att det är jag som har bollen.... det är inte riktigt sant. jag sätter mig själv i första rummet. om det betyder att jag gör saker som du inte tycker om så ligger bollen lika mycket hos dig....


att inte vilja prata om det gör inte att det försvinner... snarare att det gör ondare när det händer.

sverigebloggen.se

tanterna öst, tant väst, tant norr, tant syd och tant håla!! vi håller koll på hela sverige vi!! haha. eller ja, inte sthlm. det klarar blondinbella så bra själv så.
kul med fika idag. trist att jag måste jobba hela helgen bara. hade velat ses mer. men men. har ju bra betalt i alla fall. får trösta mig med det.
sara ville sjunga singstar..... pappa åker till ljungby på lördag. pappa har ett ps3 med singstar. förfest kanske....?!? men det får ju bara bli del 1 av förfesten i så fall. måste hinna till jobbet också. men fram till 20.30 kanske.... jaja. ska fundera lite och sen kanske prata med pappa..
hurra för att slippa kommunicera med verkliga männsikor. hurra för blogg! haha


jag överlevde förresten brädåkningen i tisdags. gick till och med hyfsat... snö kom det också. massor. blir säkert till att åka igen nån gång.



hämtade ut tyget idag också. har inte kollat så allt är med dock. ska ha lite sydag imorgon tänkte jag. om jag kan samtidigt som herrarna åker sina kortprogram. allt på samma gång vet jag. det är som vanligt.


usch. måste trampa iväg till jobbet snart. blä! har ingen lust alls. men men. $$$$$$$$

glömde jag nåt??

puh.... börjar återhämta mig från förmiddagens arbete. har suttit och knåpat ihop en beställning på tyg. vi ska ju ha isshow den 15 april och till det behövs ju kläder. så jag hoppas att jag räknat riktigt och inte glömt något eller någon nu när jag beställt. blev en hel del så jag gissar att kerstin inte blir jätteglad på mig. men jag har faktiskt bara beställt precis så mycket som behövs... blir nog till och med lite pusslande på vissa grejer...
hoppas att allt finns bara... hon skulle ringa annars. sen blir det till att sy och greja hela helgen typ. jihooo!! 

å imorrn ska jag utmana ödet... tänkt att det ska bli brädåkning med J i Bjursås! ahhh.... hur fasen ska det gå. har ju inte åkt på toklänge ju. men det blir bara en kortis. har isträning på morgonen, vid 15 och på kvällen. så det blir bräda där mitt på dagen. mjukstart. går det bra kanske det blir lite längre en annan gång.
risken är ju att det går åt helvete, att jag blir fly förbannad på J för att han kom med förslaget och på vägen till bilen kommer jag väl bryta en fot eller nåt.... det återstår att se.

annars är det rätt bra just nu. det går som sagt både upp och ner och vissa stunder vet jag varken ut eller in. men det behövs inte mycket för att det ska vända..!




...somehow everything I own smells of you
and for the tiniest moment, it's all not true

Snow patrol - You could be happy


det går upp och det går ner, del 2

nu är det upp!!!

det går upp och det går ner

jo, det har ju börjat göra det igen. trivdes ju med att det gick mest bara rakt fram. om det gick upp eller ner så var det vanligtvis självförvållat.... men det kanske det är nu också. egentligen.

är lite ner nu. kan bli det när man jobbar natt och tankarna springer iväg. eller det kanske inte är så mycket ner, lite men inte så värst. mest arg idag. poppar ju upp nya saker. eller iaf saker som man inte tänkt på på länge. J klev över gränsen med L.... så vitt jag vet så var det första. men det finns ju andra gånger som inte hamnat riktigt under samma rubrik men som likt förbannat (ursäkta språket) fått mig att känna mig som "den där jag har där hemma mest för att det är bekvämt".  typ HM, A.
hur skulle det kännas om du kom in på lucky och jag satt i knät på nån som nyss köpt mig en drink. det är ett tag sen. men det kanske är just det. det är en hel del historia att komma förbi.
går det att komma förbi??
jag gissar att många runt mig tycker att jag inte ska träffa dig alls och det finns dom som drar en lättnadens suck när jag säger att "nej vi är inte tillsammans igen".
visst, mina känslor svajar hit och dit. men det handlar inte om att gå tillbaka eller fortsätta att bara ses så här. det handlar om att bara fortsätta ses så här eller att gå tillbaka till att inte ses alls. just nu.
jag vet inte hur mitt liv ser ut om ett år. jag vill inte ens gissa. det blir aldrig som man tänkt sig i alla fall. jag vill ta det som det kommer. jag tänker ta det som det kommer.

imorgon blir det i alla fall melodifestival med sällskap hos mamma!


läs inte om du inte vill veta....

hunger

ja. men det är väl helt logiskt. det kurrar för fullt i magen. jag har 20 minuter kvar av rasten. och då tycker jag att det bästa är att skriva ett inlägg här... hmmm... man gör konstiga saker vid 4 på morgonen.

tycker det är lite dåligt med uppdateringar på andra bloggar, här och var. skärpning! haha. eller inte.


 mycket meningsfullt inlägg tycker jag. butta uaj??? I wonder


nu ska jag äta gröt!!

en dag i taget

det är ju så man gör. oavsett hur många trådändar man tycker att man har. man tar en sak och en dag i taget.

känns nästan lite tomt idag.  inga sms eller samtal. som avtalat. men ändå.
kommer hela tiden tillbaka till att jag önskar att jag inte känner som jag gör. men jag kan inte bara slänga mig ut. jag varken vågar eller kan. långt in vill jag precis samma saker. det har jag velat länge. men nu är det undanstoppat. vissa stunder vill jag bara plocka fram det. men det funkar ju inte.

nånstans ligger allt. får se om och när jag släpper fram det.






originalet går rakt in i mig.... den här är inte så tokig den heller...

stabilt

nä. knappast. om jag inte säger nåt blir det fel. om jag säger nåt blir det fel. om jag reagerar en millisekund försent då betyder ju det alla möjliga grejer.... eller.
jag är inte ansvarig för det här. tänker inte ha nåt dåligt samvete. eller jag säger det i alla fall. men det gnager lite. där nere i maggropen. känns inge bra. började igår men det var inte läge då. lika illa idag. klarar inte att allt ska betyda något. kan man inte bara ta saker som det kommer. jo. känns som att det är ett måste i det här läget. men det är en sak i teorin och en helt annan i praktiken. jag har inte energi till att hålla nuvarande saker flytande. då kommer jag aldrig förbi det som varit. och då kommer jag aldrig vidare. jag vill vidare. just nu vet jag inte vart det är men jag vill inte vara kvar här. här är inge bra.
här är jag inte den jag vill vara.

men hur ska man veta vilken trådände man ska börja i när de bara blir fler och fler....

invigning. inte tömning.

hihi.. absolut inte tömning för min del. ska ju jobba imorgon igen. upp klockan 5. jihoo!!

ska upp på barinvigning på Dalecarlia strax. de har ju byggt om va. kul kul. undrar vad det kan vara för folk där. leksands grädda? haha. nja. får väl se. 

annars är det väl bra... börjar bli riktigt jävla less på mitt knä. vill att det ska bli bra. nu. GENAST!!! blir ju knappast smal av att inte kunna springa. och jag kan ju inte hålla mig ifrån godiset. kanske är det som är det egentliga problemet. jaja. jag får väl byta till frukt då. eller hur ylva! hur var det.... ananas och fiskolja!! bra diet inför beach 08.

jaja. ska väl gå ut till ida nu och vara lite social kanske.


hej så länge!

den är råååååsa!!!

jaja. jag vet att det inte stavas så....

jag har fått en mössa idag!!! det är den som är rosa. precis vad jag behövde. nu måste jag inte ha min jordgubbsmössa hela tiden, även om jag tycker mycket om den.

Sofia. - Åh, har du en sån där jordgubbsmössa... en sån där som man hade när man va liten..?!
Jag. - Det är ju samma som jag hade när jag var liten!!! (mindre i alla fall)

träning med mamma på kvällen. blev ingen aerobic eftersom sara var sjuk. vi fick va med på kickboxen istället. så nu darrar mina armar så där fint som de gör efter ett pass box. fick jätteont i fingrarna. jag och mina leder. vi trivs inte riktigt ihop.


måste planera in lite tid i västerås snarast också.. saknar mumma och vaari. vill helst åka med mamma och linn.. jaja. får se hur och när det blir...

 nejdu... lite entourage kanske.


sov gott

oooooh, va roligt det är att jobba!!

eller nja... kanske inte. rast är det ju inge fel på i alla fall. då kan man ju stå här ett par minuter.
två tidiga morgnar har det varit nu. ledig imorrn iaf. ska träffa lotta på förmiddagen bara.. och sen två ispass. kanske inte så ledig ändå då... ska i alla fall gå igenom hela showen och diskutera dräkter och dylikt. så idag blir det till att sitta med skissblocket i soffan och kolla på aladdin. rita klart resten av dräkterna. blir nog bra.

seg kväll igår. toktrött var jag. inte mkt sömn i måndags..  vilket var både bra och dåligt.... =)

blir väl träning i insjön ikväll med mamma. om hon inte blivit mer förkyld.


oj, sicket intressant inlägg.... mest tidsfördriv....

jaja.


back to work then

ingen tid

nä... här tänkte jag skriva ett inlägg i något så när lugn och ro... men nej, då insåg jag att jag måste fixa matlåda till imorgon ju. om jag inte vill falla död ner vid kvart över nio eller nåt... kanske inte så roligt.
så nu blir det matlagning mitt i natten.

men ett litet spår tänkte jag lämna.

kom hem igårkväll. hann till tåget i lijnköööping med ungefär två minuters marginal.. lagom. jag och johanna på en cykel i 243 km/h.. eller nej... ont i rumpan fick jag i alla fall. ingen skön pakethållare.
tågresan gick i alla fall bra. inga strömuttag till datorn men batteriet räckte till borlänge så det blev till att titta klart på säsong 2 av entourage.... sååå bra!

jaja. är hemma igen iaf. nu måste jag fixa matlåda...




image9

va får jag allt ifrån?? glöggen!

björn var väl gårdagens höjdpunkt. precis som de senaste lördagarna.
melodifestival här hos johanna. mariah var här också. kul att se henne. ska nog dit och fika strax. sen var det lite klasskompisar till johanna också.

finmiddag var det igår också. potatiskroketter och lövbiff och massor med bearnaissås... MUMS!! å vin till det. riktigt myspys, bara jag och johanna.

morgonen har spenderats halvslumrande framför vasaloppet... väldigt mycket slumrande för min del.. men jag såg ju starten i alla fall.


som sagt, fika hos mariah snart. först dusch.

här igen

jaha. då ligger man här igen på johannas soffa, under täcket. nästan lika seg som igår... inte riktigt lika alkoholpåverkad igår som i förrgår... men kul hade vi. ingen var riktigt peppad men det blev ju bra tillslut. kul att vi gick ut samma tid som man brukar gå hem från lucky!! lilla lilla leksand.

ska följa med johanna på nån innebandy nu. jag tänker bara titta.


kanske återkommer senare idag då...


hej hej

RSS 2.0