det går väl över...


känns bra att vara hemma. men det går väl över....

nejdå. faktiskt. på riktigt skönt att vara hemma. vet inte om det känns som att världen slutat snurra dock. hade ju hoppats att jag skulle få ordning på lite känslor och tankar av att vara hemma igen. men det vette fasen. men men. har ju inte varit hemma så länge än.

åker förresten iväg igen. den 9 februari. iväg på jobb. vietnam och kambodja i två veckor. hann lagom hem för att bli tillfrågad om att åka iväg. skönt med lite sol och värme. hoppas att det inte spöregnar de dagar jag är ledig bara... som det gjorde sist.

japp japp. om någon förresten försökt kontakta mig utan lyckat resultat så är det för att jag slarvat bort mitt sim-kort i kina... men nu har jag fått ett nytt med posten. ska strax sätta i det. (sitter inne hos mamma och mobilen ligger inne hos mig) hon i kundtjänsten sa att ett nytt sim-kort kostar 100 riksdaler och att det skulle komma mot postförskott. så lite förvånad blev jag när jag öppnade posten och förväntade mig en avi men fick sim-kort i stället. 100 kr rikare kanske? bra i så fall.. jaja. ska kolla om det funkar strax.


jobb imorgon igen och resten av veckan också. pengar pengar pengar

jag blir så lycklig

nog ska det pratas och promeneras och terapias... (?) jag går gärna promenader.
på tal om promenader. jag har något mystiskt som den som vill kan klura på. när jag kom till peking så hade jag knappt tränat på nån månad och mina matvanor var rätt kassa. för mycket mat och socker. nu har jag ätit mycket bättre och tränat 3-4 ggr i veckan i typ två och en halv månad.... kan någon svara mig varför jag ser likadan ut som när vi kom hit???
jag tror bestämt att det behöver terapias. det kanske liksom smittar av sig på andra delar. det där med att en massa saker kommer in och så lagrar man det liksom bara där.

vad sägs om en promenad på söndag sara..... (jihooo!!! jag behöver inte ens säga nästa söndag. känns skumt. mycket skumt.) har förresten införskaffat klockor. men jag tog mig friheten att köpa tre olika modeller. men i lite samma stil som du önskade, men olika färger. du får avgöra när jag kommer hem om du vill ha dem eller inte. tänkte bara att det kanske blir trist i längden att ha en massa likadana klockor. som sagt, du avgör när jag kommer hem om du vill ha dem eller inte.


nu ska jag ta fram kyckling, eller kanske köttfärs, ur frysen. sen måste jag nog begrava näsan i skolboken igen.

söndag


jag måste säga att jag blev positivt överraskad av happy feet. mysfilm.

jaja. återigen så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. en massa tankar kommer och går. känslorna åker bergochdal-bana. vill bara hem å få känna lite att jag har fötterna på jorden. bara få andas lite. att få ta en tanke i taget och fundera i lugn och ro. inte som nu när hundra andra tankar virvlar runt.... packning, saknad, pengar, lägenhet, plugg, hemlängtan och gud vet vad.
bara få ta en promenad på solvändan med ipoden. och försöka klura ut vart f*n jag har tagit vägen. för det känns inte som att jag vet det nu.

jag vet att det inte är några vidare kul inlägg jag bjuder på nuförtiden. men det beror ju på ovanstående. jag hoppas det blir bättre. på nåt sätt kommer det bli bättre. tills dess blir det lite bittert och en del ältande.
have patience.


fredagkväll


johan har pyst iväg till thomas. att umgås med ett gäng killar är trevligt, i lagom stora doser. när det är dags att bli fulla så hoppar jag.
happy feet börjar strax på HBO och tills dess ska lite popcorn poppas och vanilla coken öppnas. passar på att dricka så mycket jag orkar (inte bokstavligt talat dock) innan det är dags för hemfärd. bästa drickan nånsin men inte enligt övriga sverige. den försvann ju kvickare än kvickt. jaja. är glad att det finns här iaf.

imorgon blir det nog hotpot och utgång. sista lördagen. oj oj.


ha en bra fredag!

missvisande


varför heter det feel good-film??
tycker det borde heta feel worse-film. eller mwoohahaaa, synd för dig att ditt liv inte är så här-film.

vadå motivation?


vad är det för nåt?
har suttit här alldeles för länge och egentligen inte gjort nåt alls. mer än att tänkt att jag borde skriva summering på två texter till imorgon, vilket var dagens läxa. men det tar liksom emot. förkylning, och kanske lite lathet, har gjort att jag är lite bakom flötet. i alla fall när det gäller tecken. kan läsa men inte skriva. känns så där lagom bra inför testet nästa vecka. som jag hoppas blir på onsdagen... åker ju hem (!) på torsdagen och det skulle vara skönt att ha det gjort en dag innan liksom. blir plugg i helgen då. fast det säger jag ju inför varje helg utan några storartade resultat så det återstår att se.
jaja. får se hur det går.

ska väl ta tag i det då... bläää. bu yao bu yao bu yao.

hur hamnade jag här??

vet inte riktigt varför jag loggade in här... har ju inget direkt intressant att skriva. eller glömde jag nåt under tiden jag loggade in..?
hmm... förvirrad idag kanske.. haha.


måste sluta äta skräp nu. har knappt tränat de senaste veckorna men mat och godis har det blivit. känner mig helt uppsvälld. och drygt med förkylningen. men imorgon är det slut på sjukvilan. träning och ordentliga matvanor som jag så duktigt kom in i innan jul.


tror dessutom att jag ska fila på lite nyårslöften... jaja. jag vet att det redan varit men det kändes ju inte alls som varken jul eller nyår så jag tänker avge mina nyårslöften vid det kinesiska nyåret istället.... det är ju till och med oxens år som börjar så det är ju som upplagt för att lyckas! (för de som inte har koll på det så är alla vi som är födda från början av februari 85 till slutet av januari 86 födda i oxens år.)
får se hur det blir med det. får se om det kommer en liten krönika då också kanske.


kanske kolla igenom morgondagens kapitel om man skulle ta och pallra sig till skolan....

16 januari 2009, 18.55

japp japp. dit är det ganska precis två veckor. då landar vi på svensk mark igen. efterlängtat.

idag blev det lite shopping men vi hann inte med allt så jag pyser nog iväg imorgon. får se om johan blir med.


pratade med anna idag på skypen.... första kompisen som jag pratat med på riktigt på fyra månader.... kändes mkt bra. få prata av sig lite. var behövligt. och när jag började fundera på det så var det kanske inte så konstigt att det behövdes. jag har ju egentligen ingen här... rebecca, men bara delvis. de senaste 18 veckorna har vi bara kunnat umgås i typ 8. vi gjorde ju resor båda två, sen åkte hon till sverige och nu är hon å adde snart tillbaka från thailand...
jag har ju givetvis klasskompisar men de är ju inte direkt nära vänner.....


ska väl pallra mig i säng. så jag får nåt gjort imorgon...


Gott nytt år på er också!


RSS 2.0