va? skojar du? leg?

haha... kuligast igår var i alla fall när johan skulle köpa snus på hemköp men fick inte för han hade inte legget med sig... haha. så jag fick lov att köpa.  haha.

annars känns det hyfsat idag. har gjort det mesta som ska göras här hemma tror jag. flytta över bredbandet ska fortfarande göras. och ställa av bilen.
mindre än en vecka nu. hoppas rebeccas resa gick bra hela vägen förresten. antar att vi får tampas med 38 graders värme nästa vecka, eftersom vi åker samma rutt. kul.

förresten. brukar inte den som hyr en lägenhet få skriva nån sorts kontrakt med hyresvärden?? eller är det bara en grej mellan den som hyr ut andra hand och den som hyr? måste tydligen fixa nåt kontrakt på egen hand om jag vill ha det... johanna du kan kanske sånt??

förresten 2. jag är för tillfället inte kontaktbar på mobilen just nu. har bytt från abonnemang till kontantkort men inte fått det nya sim-kortet än. aningen handikappad känner jag mig. speciellt eftersom jag behövt sitta i telefon typ 4 timmar om dagen den här veckan. har fått sitta inne hos mamma och göra allt. men men. det har väl funkat det också.

nej. kanske ska ta och sova en stund till. nattskift i måndags men fick bara sova från 7 till 10 igår. sen hade vi saker att fixa. typ samma idag 7 till 10. mår så där halvbra. sömnbrist. å hungrig som bara den är jag. fasen att inte säsong 3 av nip tuck är klar än. då hade det blivit nåt att äta och ett eller två avsnitt av det..... vad ska jag titta på istället nu då???
när börjar OTH igen förresten? nån som vet. inte för att jag kommer vara hemma och kunna se det iofs. äsch då.

dumma människa. gå och lägg dig nu då. nattskift idag igen ju.


godnatt!


snart går jag i tusen bitar...

känns så. har miljoner saker att göra och säkert lika många till som jag kommer att komma på när jag redan sitter på planet och inte kan göra nåt åt det...
och j*vla skit csn. helt plötsligt tar det tre veckor att handlägga... blä. men men. nu har vi betalt skolavgift och flygbiljetter så vi får ta det som det kommer. det är jag ju känd för att göra bra. brukar ju inte vilja planera allt... fast det brukar ju aldrig bli som jag tänkt så jag borde ju ha vant mig vid det här laget...blä igen.

skicka in visumansökan imorgon. sen är nog allt inför själva resan och skolan gjort. sen är det bara en massa saker som behövs göras innan man lämnar landet ett par månader. och så vänta på csn. blir nog topp det här. japp. på allvar.

om en vecka far vi då. 27 augusti. 11.30.     aaaahhhhhh!!!


P o K

3 veckor, 1 dag sedan

tror jag tar hem priset för sämst uppdatering den här sommaren...
men men. what to do, what to do när man har så mycket för sig. sist var jag nånstans på en camping i frankrike. sen dess har jag hunnit jobba en vecka, varit en till vända till paris och nu varit ledig några dagar.

börjar dra ihop sig till kina också. alla papper är inskickade. kvar att fixa är flygbiljetter och visum. vaccination imorgon. hoppas på snabb handläggning av csn. annars kan det bli lite klurigt eftersom vi ligger ute med en del för studieavgifter.... jaja. allt löser sig.

visst ja. vi har ju flyttat också. vilket faktiskt är anledningen till att det inte blivit uppdaterat nåt den senaste veckan (och lite till). bor ju i stugan på mammas gård nu och något trådlöst internet har hon ju inte, så det blir att gå in till henne så fort på ska surfa lite. lite halvkass ursäkt. jag vet. men ändå.


känner verkligen energin sprudla idag. roligaste inlägget nånsin tror ja. blev erbjuden jobb idag och det känns ju inte som att några kronor extra skulle skada så snart bär det av till joonbulla. misspepp på det. jaja.


                              


RSS 2.0