skärpning. genast.

går ju inge bra det här. dealen är att jag till midsommar ska komma i ett par jeans, som legat i garderoben ett tag nu. då ska Johan sluta röka.
men det går som sagt inge bra. slarvar ju en massa. med träningen. måste ut och springa senare idag. och kanske en timme pilates.


sova nu.

en i raden av mysiga förmiddagar

finns det nå mysigare än sovmorgon och frukost på balkongen. vardagslyx tycker jag. vår nya grej! ja. vår. inte min. det heter vi och vår numera. hihi. myspys. *pussar*

nördvarning.


jobb nu. vill inte. vill sitta i solen. men men. måste ju få in pengar.


känns inte som att det blir nå Bosporen i sommar

trist men sant.
var ju där och åt när mamma fyllde år och nya ägarna verkade jättetrevliga. men efteråt när jag sagt det till andra så har jag hört att ägaren, han Josef,  inte alltid är så trevlig. försökt lura folk med notor som inte stämmer och skällt ut gäster inför en fylld restaurang.
men gårdagen tar priset. jag, J och Tommy H kom när allt hade hänt men vi fick det ju förklarat för oss.

Det kommer väl komma fram vilka det gäller men jag vill inte hänga ut alltför tydligt här. Det är i alla fall vänner till mig....
D och några till hade suttit på Bosporen. D hade blivit lite högljudd och de hade till slut blivit ombedda att gå. Det är en del detaljer ju men för att dra det väldigt kort så sparkar D ner en skylt utanför restaurangen och det gör ägaren så arg att han springer efter D (som då är på väg därifrån på cykel!) och hoppsparkar honom så att han ligger avsvimmad i flera minuter med sår i ansiktet.
En skylt?
Känns ju lite obekvämt om det är sant att den här ägaren tappar humöret då och då. Vad händer om man inte är nöjd med maten. Blir man skallad då? Jag som delar tvättstuga med dom.... finns det risk för misshandel i källaren om jag råkar vara lite sen?
Vet att jag drar det till sin spets. men det känns inte som att det kommer vara lika trevligt att sitta där nu efter det här. Blir nog gårdskafét istället.

jag är rädd..

rebecca är galen. knäpp. tokig. stollig... och ganska underbar också. igår när vi fikade kläckte hon ju ur sig att resebyrån hon jobbar för söker mer folk till hösten och vintern. som färdledare på resor genom thailand, laos, kambodja och vietnam.... hur kul lät inte det då.
- så kan du flytta till kina!!
jag blev ju inte alls sugen... nänänä. fast jag är ju skiträdd också. säkert för att jag vet att jag faktiskt skulle kunna göra det.
både adde och rebecca jobbar rätt hårt på att få dit mig nu. de verkar tycka att det inte finns tillräckligt med folk där. lite ensligt så där. jaja. om jag åker så åker jag nog inte själv heller. det skulle jag inte våga. någon större övertalning verkar dock inte behövas där!

ojojoj. ja huvudbry har jag iaf. men jag har fullt stöd av mamma. pappa har jag inte pratat med än.


västerås senare idag. hänga lite med rebecca först. sola lite, gå en sväng med leia och kanske en sväng till lager 157. vi får se vad som händer. visst fasen.. skulle ju bränna skiva till bilfärden....


adjö adjö

vad som redan hänt och vad som komma skall

För 5 år sen...
Gick jag i tvåan på gymnasiet och var en bra bit på väg ner i en depression.

För 3 år sen...
Hade jag ganska precis bokat flygbiljett till Atlanta där sommaren skulle spenderas, som barnflicka.

För 1 år sen...
Gav jag vår lägenhet ett ansiktslyft medan J var i Usa.

För 3 månader sen...
Efter att ha accepterat singellivet och hela situationen så blev jag helt överrumplad av att J ville ha tillbaka mig och att han minsann tänkte göra allt för att det skulle bli så.

Igår...
Kom jag på att det kan vara läskigt att vara sig själv. Men man ska utmana sina rädslor. Man kan bara vinna allt om man satsar allt.

Imorgon...
Hoppas jag på dejt med Rebecca och Sara.

Om ett år...
Är jag förhoppningsvis ett år närmare att kunna titulera mig Informationslogistiker.

tredje gången nu. ajaj

en gång i vänster och två gånger i höger. den senaste månaden. jag pratar inflammationer i mina handleder. kul kul. har känt det komma krypande i högerhanden de senaste dagarna och nu är det så där så det typ gör ont att skriva på tangentbordet. jag tänker skriva ändå. det var högerhanden som drabbades där precis innan showen också ju och då (det var ju ändå typ 12:e gången som jag fått så där ont) tog jag mig i kragen och gick till farbror doktorn. doktorns ordination blev "ge fan i att sy på ett tag". med glimten i ögat så klart. det lät väldigt hårt nu.... hade skvallrat om att jag suttit och sytt typ 8 timmar om dagen inför showen....
jaja. går alltså inte att göra nåt åt. bara att vänta ut. surt.


det kan vara en deal på G. hehe. detaljerna är inte diskuterade så jag får nog återkomma om det. men den planerade löprundan nu efter detta och en uppdatering av iPoden har till viss del att göra med dealen. jaja. får som sagt återkomma om det. blir nog en tur runt limsjön... var längesen.



Adjö då

sommar sommar

jag tror den har kommit. varmt och soligt ute!! mys mys.

borde väl inte ha det men förväntningarna på sommarveckorna är höga. en del planer redan och en del annat som ännu inte lämnat mitt eget lilla huvud....


har några låtar som känns som att de skulla kunna vara lite så där lagom myspysiga i akustisk version ute på balkongen.... hmmm.
typ:
matchbox 20 - 3am
avril lavigne - when you're gone
billie myers - kiss the rain

kom ju på ett helt gäng förut men minnet är bra men kort....



absolut bäst just nu är i alla fall den här. sjukt bra och eftersom den betyder lite extra för mig så går den djupt in...

var så god och njut


a walk down memory lane

länge sen sista inlägget. jag vet. men det har sina skäl. som jag faktiskt inte har lust att ta upp här och nu.


har klarat mig rätt bra den senaste tiden i övrigt. med i övrigt så menas situationen med J. som vanligt. tar upp det mesta av min tankeverksamet faktiskt. vare sig jag vill eller inte. men har iaf hållit distansen bra. då funkar det bra. sen kommer det en sån där dag när det blir så där jobbigt att vara distanserad. en sån där dag då jag önskar att vi träffades för första gången just då och allt känns som att det är så självklart och bara en dans på rosa moln.
varför kan det inte vara så för??
idag är en sån dag. tvättade och tog kort på bilen imorse. behövdes nya bilder till annonsen på blocket.  (http://www.blocket.se/vi/16270134.htm?ca=6_s)
hur som helst...
fick för mig att lägga in gamla bilder från cd skivor till datorn. skulle nog valt en annan dag. eller ja. varför inte ta allt på samma gång...
önskar att allt bara vore bra.



varför måste allt vara så svårt? skulle det kunna vara lättare? är det bara jag som gör det svårt? vilken är i så fall den lätta utvägen?


RSS 2.0